Webhosting

Als je de website op het internet wilt zetten, dan heb je webhosting nodig. Webhosting is een ruimte die je krijgt om je website te publiceren. Je zet op een webhosting al je scripts, afbeeldingen en alle andere bestanden die bij je website horen. Je kunt daar dan weer een domeinnaam aan vast koppelen. Er zijn veel verschillende soorten domeinnamen. Het .nl domeinnaam is het goedkoopst en is voor een Nederlandse website. Het .com domeinnaam gebruik je als je wat meer internationaal actief wilt zijn. Er zijn ontzettend veel verschillende webhosting aanbieders. Er is betaalde en onbetaalde webhosting. Onbetaalde webhosting is meestal wel slomer, biedt minder ondersteuning en minder webruimte. Ook zie je vaak dat er reclame op je website wordt geplaatst bij gratis webhosting.


Betaalde webhosting

Versio
Versio is een ontzettende goedkope webhosting. Je betaalt 50 cent per maand (exclusief btw) voor een goed pakket met 1 gigabyte aan opslagruimte. Een domeinnaam daarbij kost 4,40 euro extra.
Kijk voor meer informatie op de website van Versio. Bezoek de website

Hosted
Hosted.nl is een betrouwbare, professionele webhost met persoonlijk en onafhankelijk advies.


Onbetaalde webhosting

110MB
Dis een gratis webhosting waar je 110 mb. webruimte krijgt. Je kunt PHP op deze webhosting draaien. Kijk voor meer informatie op de website van 110MB. Bezoek de website

Zymic Dit is een grote gratis webhost. Je krijgt hier veel webruimte van maar liefst 6 gigabyte. Het ondersteund PHP en je heb 5 MySQL databases. Ook heb je geen reclame op je website. Dit is echt een aanrader. Kijk voor meer informatie op de website van Zymic. Bezoek de website

100WebSpace Dit is een gratis webhost met 100 mb webruimte. Het ondersteund PHP en je krijgt er 1 MySQL database erbij.
Kijk voor meer informatie op de website van 100WebSpace. Bezoek de website


Gratis domeinnamen

TK Op de website van dot.tk kan je een gratis domeinnaam aan een gratis webhosting koppelen. Je krijgt op dot.tk het domeinnaam .tk. Je krijgt hierdoor wel reclame op je website.
Kijk voor meer informatie op de website van dot.tk. Bezoek de website